Ansamblu pentru pisici, 50 x 50 x 160 cm, plus / PAL, gri, Feandrea

680 00 RON (TVA inclus) 734 00 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU PCT003N01
Estimare livrare 25 iulie – 05 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Ansamblu pentru pisici, 50 x 50 x 160 cm, plus / PAL, gri, Feandrea - Descriere

Perne calde: Paturile și interiorul căsuței sunt echipate cu perne confortabile care absorb, rețin și elibereaza căldura corpului pisicii tale, oferindu-i căldura necesară pentru a se simți confortabil și bine.

9 stâlpi groși: Pisicilor le place să zgârie. Cu 9 stâlpi durabili de zgâriat, înveliți în funii de sisal cu diametrul de 5,6 mm, acestea pot zgâria cât doresc și își vor lăsa canapeaua în pace!

2 perii de ingrijire pentru pisici: Fie pentru plăcerea de a se freca cu ușurință sau pentru a calma rapid o mâncărime sau iritație, aceste perii fac îngrijirea o joacă de copii, chiar și atunci când nu ești acasă.

Ușor de curățat: Husele și perna din căsuța sunt detașabile și lavabile, pentru o curățare ușoară, astfel încât să fie fără efort să menții un spațiu de locuit igienic pentru pisicile tale.

Stabil, puternic, sigur: Fiind construit cu o bază întărită de 50 x 50 cm și stâlpi groși cu un diametru de 11,6 cm, acest ansamblu pentru pisici oferă un loc de joacă sigur chiar și pentru pisicile active care se urcă și se dau jos. Un accesoriu de fixare este inclus pentru siguranță suplimentară.

Spațios pentru a se bucura: Ai o pisică mare, cum ar fi un Ragdoll sau Maine Coon, sau pisici care adoră să stea împreună? Acest ansamblu pentru pisici oferă un loc de odihnă de 50 x 30 cm, o căsuță spațioasă de 50 x 50 x 30 cm și 2 coșuri mari de 40 cm diametru, perfecte pentru ele!

Ușor de asamblat: Cu o structură simplă, șuruburi universale și cheia imbus inclusă, acest ansamblu pentru pisici poate fi asamblat cu ușurință de o singură persoană.

Materiale: PAL / sisal / plus

Dimensiuni: 50 x 50 x 160 cm

Greutate: 22,6 kg

Capacitatea maxima de sustinere: 105 kg

Pachetul contine: 

 1x ansamblu de copii

 1x accesoriu de fixare

 accesorii de asamblare

 instructiuni

 1x pompon cu clopotel

Detalii
SKU
PCT003N01
Brand
Latime
50 cm
Inaltime
160 cm
Lungime
50 cm
Culoare
Gri
Material
PAL, Plus, Sisal
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Ansamblu pentru pisici, 50 x 50 x 160 cm, plus / PAL, gri, Feandrea - game variate de modele si culori!