Tarc interior pentru animale de companie, 145 x 72 x 57 cm, plastic, transparent, Songmics

songmics
150 00 RON (TVA inclus) 183 00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU LPC007W01
Estimare livrare 23 iulie – 01 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Tarc interior pentru animale de companie, 145 x 72 x 57 cm, plastic, transparent, Songmics - Descriere

Asamblare ușoară: Pur și simplu conectati panourile de plastic si conectorii cu ajutorul ciocanului de cauciuc inclus, veți configura rapid acest țarc pentru animale de companie. Structura modulară și ușoară face, de asemenea, ca demontarea sau mutarea să fie ușoară.

Spațios și securizat: Acest tarc oferă un spațiu generos pentru ca porcușorii de Guineea, hamsterii, aricii sau iepurașii să alerge, să exploreze și să se distreze. Panourile netede de 55 x 35 cm și 35 x 35 cm le oferă puține șanse să scape.

Detalii preventive: Podeaua acestui tarc nu doar că îmbunătățește stabilitatea, dar oferă și o protecție eficientă pentru podeaua dumneavoastră. Panourile de plastic și conectorii sunt ferm conectați pentru a preveni animalele mici să sape și să scape.

Personalizabil și extensibil: În limita pieselor incluse, această incintă pentru animale de companie poate fi configurată în formă de L pentru colțuri sau poate fi suprapusă într-o casă cu 2 etaje. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați modalitățile de asamblare recomandate mai jos.

Transparent și ușor de curățat: Panourile din plastic transparent vă permit să supravegheați și să interacționați cu micii dumneavoastră prieteni blănoși. Când țarcul pentru porcușori de Guineea se murdărește, pur și simplu ștergeți-l cu o cârpă umedă.

Material panou: plastic (polipropilena)

Material conectori: plastic ABS

Dimensiuni: 145 x 72 x 57 cm

Greutate: 4,3 kg

Pachetul contine:

 12x panouri (55x35 cm)

 8x panouri (35x35 cm)

 27x conectori de plastic

 30x coliere

 1x ciocan 

 1x instructiuni

Detalii
SKU
LPC007W01
Brand
Latime
72 cm
Inaltime
57 cm
Lungime
145 cm
Culoare
Transparent
Material
Plastic ABS, Polipropilena
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Tarc interior pentru animale de companie, 145 x 72 x 57 cm, plastic, transparent, Songmics - game variate de modele si culori!