Birou cu spatiu de incarcare si iluminare LED, 100 x 50 x 76 cm, PAL melaminat / metal, maro / negru, Vasagle

386 00 RON (TVA inclus) 433 00 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU LWD141B81
Estimare livrare 01 august – 12 august.
Vezi alte optiuni
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Birou cu spatiu de incarcare si iluminare LED, 100 x 50 x 76 cm, PAL melaminat / metal, maro / negru, Vasagle - Descriere

Bandă de alimentare convenabilă încorporată: Echipat cu 2 prize electrice, 2 porturi USB și un cablu de alimentare de 2 m, acest birou pentru computer face ușor încărcarea telefonului, laptopului, etc.

Creează o atmosferă de gaming: Biroul de gaming cu LED dispune de o bandă luminoasă încorporată cu 20 de culori, 6 moduri de iluminare, 5 nivele de luminozitate și 5 viteze de iluminare. Fă-ți spațiul mai estetic și mai ușor de utilizat.

Stabil și robust: Cu cadrul său din metal, barele de jos robuste și întăriturile triunghiulare, acest birou suportă până la 100 kg. Picioarele ajustabile asigură stabilitatea pe podelele neregulate.

Economisire de spațiu și versatilitate: Ocupând o suprafață de 50 x 100 cm, acest birou se potrivește perfect în orice spațiu. Fie că studiezi, te joci sau lucrezi, acest birou se adaptează nevoilor tale.

Ușor de asamblat: Asamblarea acestui birou este floare la ureche, datorită structurii sale simple, pieselor numerotate și instrucțiunilor clare. Montează-ți stația de lucru în cel mai scurt timp.


Material: PAL melaminat / metal

Dimensiuni: 100 x 50 x 76 cm

Greutate: 10,4 kg

Pachetul contine: 

 1x birou

 accesorii de asamblare

 instructiuni

Detalii
SKU
LWD141B81
Categorii
Brand
Latime
50 cm
Inaltime
76 cm
Lungime
100 cm
Culoare
Maro, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Birou cu spatiu de incarcare si iluminare LED, 100 x 50 x 76 cm, PAL melaminat / metal, maro / negru, Vasagle - game variate de modele si culori!