Bancheta cu sertar si suport pantofi, 80 x 30 x 63,5 cm, PAL melaminat / metal, maro / negru, Vasagle

380 00 RON (TVA inclus) 456 00 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU LSB051K01
Estimare livrare 05 august – 14 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Bancheta cu sertar si suport pantofi, 80 x 30 x 63,5 cm, PAL melaminat / metal, maro / negru, Vasagle - Descriere

Patru spații de depozitare: Cu o inaltime de 10 cm de la podea și o inaltime de 16 cm pentru suportul de pantofi, această bancheta oferă spațiu pentru 6-8 perechi de pantofi. Sertarul adânc de 17 cm oferă spațiu de depozitare amplu, în timp ce partea de sus este perfectă pentru gențile sau accesoriile tale.

Sertar spațios și practic: Datorita mânerul său decupat, acest sertar spațios este ușor de deschis. Ideal pentru depozitarea obiectelor mici, precum cheile și portofelele, punând capăt căutărilor disperate atunci când te grăbești dimineața.

Linii elegante, frumoase și sigure: Liniile delicat curbate ale acestei banchete pentru pantofi nu doar că oferă o estetică rafinată, ci te și protejează de lovituri.

Robustă și durabilă: Această bancheta pentru pantofi, fabricată din PAL și metal, poate suporta până la 136 kg, asigurând o durabilitate de lungă durată. Așază-te confortabil și schimbă-ți pantofii cu ușurință.

Versatilitate în fiecare cameră: Dincolo de rolul său ca mobilier pentru hol, poate fi folosită și ca bancheta de depozitare pentru living sau la capătul patului în dormitor. Menține-ți interiorul organizat și stilat.

Materiale: PAL melaminat / metal

Dimensiuni: 80 x 30 x 63,5 cm

Greutate: 14,5 kg

Pachetul contine: 

 1x bancheta 

 accesorii de asamblare

 instructiuni

Detalii
SKU
LSB051K01
Brand
Conditie
Nou
Nr sertare
1
Latime
30 cm
Inaltime
63,5 cm
Lungime
80 cm
Culoare
Maro, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Bancheta cu sertar si suport pantofi, 80 x 30 x 63,5 cm, PAL melaminat / metal, maro / negru, Vasagle - game variate de modele si culori!