Carucior cu tava detasabila, 40 x 72 x 86 cm, PAL melaminat / metal, negru / maro, Vasagle

457 00 RON (TVA inclus) 510 00 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU LRC072K60
Estimare livrare 05 august – 14 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Carucior cu tava detasabila, 40 x 72 x 86 cm, PAL melaminat / metal, negru / maro, Vasagle - Descriere

Elegant și funcțional: Oferă bucătăriei tale un upgrade care este la fel de fermecător pe cât este de practic; combinația de maro și negru intens conferă acestui cărucior un aspect unic pe care vei dori să-l arăți la următoarea ta petrecere.

2 moduri de utilizare: Cărucior sau etajera! Montează cele 4 roți, dintre care 2 cu frâne, pentru a impinge căruciorul de bucătărie în living, sau folosește picioarele ajustabile pentru a o transforma in etajera de bucătărie stabila lângă aragaz; alegerea îți aparține!

Tavă detasabilă și convenabilă: Ridică tava fără efort (suportă până la 15 kg) și bucură-te de masa ta fără firimituri enervante. Marginile ridicate asigură un pat curat și ordonat, adăugând un plus de confort rutinei tale de dimineață.

Aperitive, deserturi și sampanii: Dă startul petrecerii cu tot ce ai nevoie pe acest cărucior! Acest cărucior dispune de 3 rafturi mari, un cadru robust din metal de 25 x 25 mm și o capacitate totală de sustinere de 60 kg, oferind suficient spațiu pentru toate.

Ce primești: Un cărucior de bucătărie excepțional, realizat cu grijă din PAL melaminat durabil și metal solid. Lasă acest cărucior deosebit să fie companionul tău de încredere în bucătărie!

Materiale: PAL melaminat / metal

Dimensiuni: 40 x 72 x 86 cm

Greutate: 12,4 kg

Capacitatea maxima de sustinere a tavii: 15 kg

Pachetul contine:

 1x carucior 

 1x tava

 accesorii de asamblare

 instructiuni

Detalii
SKU
LRC072K60
Brand
Conditie
Nou
Nr rafturi
3
Latime
40 cm
Inaltime
86 cm
Lungime
72 cm
Culoare
Maro, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Carucior cu tava detasabila, 40 x 72 x 86 cm, PAL melaminat / metal, negru / maro, Vasagle - game variate de modele si culori!