Parasolar de gradina, 3 x 2 m, polietilena, gri deschis, Songmics

songmics
120 00 RON (TVA inclus) 180 00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU GSH23QY
Estimare livrare 25 iulie – 05 august.
Vezi alte optiuni
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Parasolar de gradina, 3 x 2 m, polietilena, gri deschis, Songmics - Descriere

Ridica parasolarul: Dacă soarele strălucește puternic pe terasa ta în timpul verii și pielea îți este deja roșie ca focul, este timpul pentru o protecție solară adecvată! O alternativă la copertine este acest parasolar de 3 x 2 m care respinge 93% din razele UV și rămâne în continuare rezistenta la decolorare (rezistența la decolorare testată de TÜV Rheinland 0180103390a 001)

Pregatit pentru ploaie: Parasolarul este fabricat din poliester durabil și este rezistent la apă pentru cel puțin 1000 mm. Acest lucru este asigurat de material și de dungile din PVC de-a lungul cusăturii, testate de TÜV Rheinland într-un test de presiune hidrostatică (0180100193a 001)

Pregatit pentru vant: Forma concavă și materialul elastic reduc semnificativ riscul de deteriorare, chiar și în vânturi puternice. Pentru instalare sunt utilizate 4 bucle robuste din poliester, 4 inele din oțel inoxidabil și sfori lungi de 2 m care rezistă și la rafale de vânt puternice.

Bucura-te de soare: Relaxează-te la soare, dar este important să te gândești și la o protecția solara adecvată pe terasa ta, în tabăra de camping sau în grădina ta.

Ce primesti: Un parasolar SONGMICS, rezistent la apă, de 2 x 3 m pentru a te proteja de lumina puternică a soarelui, ploaia ușoară de vară și razele UV.


Material: HDPE (polietilena de inalte densitate)

Dimensiuni: 3 x 2 m

Greutate: 1,2 kg

Densitate: 160 gsm

Pachetul contine:

1x vela solara

4x funii de fixare

Detalii
SKU
GSH23QY
Brand
Latime
2 m
Lungime
3 m
Culoare
Gri deschis
Material
Polietilena
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Parasolar de gradina, 3 x 2 m, polietilena, gri deschis, Songmics - game variate de modele si culori!