Set 2 masute auxiliare, 38,5 x 30 x 50 cm, PAL / metal, maro / negru, Vasagle

240 00 RON (TVA inclus) 320 00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU LET272B01
Estimare livrare 05 august – 14 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Set 2 masute auxiliare, 38,5 x 30 x 50 cm, PAL / metal, maro / negru, Vasagle - Descriere

Elegant dar simplu: Oferind un aspect industrial în orice spațiu, de la living la dormitor, acest set de 2 mese auxiliare are un design curat și sobru, în timp ce impresionează cu nuanța sa caldă de maro rustic și accentul de metal mat negru.

Economie de spațiu: Cu dimensiunile de 30 x 38,5 x 50 cm, fiecare masă auxiliara ocupă puțin spațiu pe podea, în timp ce servește ca un loc pentru depozitare cu 2 rafturi - puneți ceașca de ceai de mușețel pe blat și un coș pe raftul de jos pentru a avea lucrurile esențiale la îndemână.

Puternic dar stabil: Cele 2 cadre laterale din metal ridică și susțin 2 polite din PAL, formând o structură solidă care rămâne stabilă după sustinerea a 20 kg de obiecte pe fiecare raft. Podeaua este ușor neregulata? Piciorușele sunt ajustabile.

Simplu dar imbunătățit: Datorită cadrului lateral simplificat, pieselor numerotate și instrucțiunilor clare, veți termina asamblarea în doar 4 pași, fără să vă ocupe mult timp liber. Acum luați o telecomandă, o băutură și niste gustări pentru o seară de film confortabilă.

Ce primești: Un set de 2 mese auxiliare cu o figură subțire, o structură solidă și o asamblare simplă, care servește multiple scopuri precum cel de mese auxiliare lângă canapea, mese de hol sau noptiere lângă patul tău.

Materiale: PAL melaminat / metal

Dimensiuni: 38,5 x 30 x 50 cm

Greutatea unei mese: 3,6 kg

Detalii
SKU
LET272B01
Brand
Conditie
Nou
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set 2 masute auxiliare, 38,5 x 30 x 50 cm, PAL / metal, maro / negru, Vasagle - game variate de modele si culori!