Set masuta de cafea Clar si fotoliu Arti, Eltap

3.370 00 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU ClarA_1
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Set masuta de cafea Clar si fotoliu Arti, Eltap - Descriere

Clar și Arti - un duo invincibil în slujba confortului tău

Oferta noastră îmbină cu grație tehnologia modernă cu materiale de cea mai înaltă calitate. În acest fel, este capabil să aibă grijă de confortul odihnei utilizatorului său. Este suficient să punem cuplul nostru elegant într-o cameră de oaspeți, sufragerie sau birou și veți evoca cu ușurință un colț în care să vă odihniți corespunzător!

Fotoliul Arti are o umplutură din două tipuri de spumă: HR și T25. Datorită acestui lucru, îți va înfășura ușor corpul, ameliorând mușchii obosiți. Totodata, materialele folosite sunt suficient de elastice pentru a asigura coloana vertebrala a persoanei care sta pe scaun un sprijin corespunzator. Câteva ore petrecute citind cartea ta preferată nu se vor termina cu dureri de spate sau gât înțepenit! Interiorul produsului este la fel de bun aici. Scheletul său a fost construit dintr-o combinație de placă de mobilier și placaj HDF. Construcția nu se teme de supraîncărcările legate de utilizarea de zi cu zi și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la formarea de distorsiuni urâte.

Masuta de cafea 2in1 Clar este un rasfat extraordinar pentru iubitorii de solutii neconventionale.

Această piesă de mobilier unică este formată din două părți, datorită cărora îți va fi mai ușor să-ți creezi colțul de cafea de vis.

Masuta de cafea se remarca prin picioarele sale din otel vopsite in negru. Baza geometrica impresioneaza prin durabilitate si rezistenta exceptionala la deteriorare, iar in acelasi timp caracterul sau deschis confera produsului o lejeritate placuta. Întregul este completat de un blat laminat din placă de 18 mm grosime în culoarea Sonoma. Suprafața sa netedă nu este o problemă de păstrat curat, ceea ce, după cum știm, este extrem de important în timpul întâlnirilor cu prietenii.

Arti și Clar sunt calea către un interior frumos Dacă urmărești ultimele tendințe cu răsuflarea tăiată, știi cu siguranță că stilul scandinav încă bate recorduri de popularitate. De aceea este bine să inviți la tine setul Clar și Arti! Designul fermecător al fotoliului cu spătar cu aripi și picioarele sale înalte, din lemn, se potrivesc perfect cu regulile Scandi. Același lucru este valabil și pentru măsuța de cafea: blatul inspirat de culoarea deschisă a stejarului Sonoma va adăuga prospețime compoziției, iar baza neagră se va combina perfect cu culorile neutre.

Ai în minte un stil diferit? Nu este o problemă! Fotoliul de agrement Arti este disponibil într-o gamă întreagă de țesături din oferta ELTAP! Așa că îl poți adapta cu ușurință în apartamentul tău.

Produs disponibil cu toate țesăturile din colecția ELTAP

Detalii
SKU
ClarA_1
Tara de Origine
Polonia
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set masuta de cafea Clar si fotoliu Arti, Eltap - game variate de modele si culori!