Corp mobil pentru birou / rollbox cu 2 sertare, 44 x 42 x 66.5 cm, PAL melaminat / metal, negru / grej, Songmics

536 00 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU OFC071B02
Estimare livrare 01 august – 12 august.
Vezi alte optiuni
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Corp mobil pentru birou / rollbox cu 2 sertare, 44 x 42 x 66.5 cm, PAL melaminat / metal, negru / grej, Songmics - Descriere

Optiuni de stocare multiple: Un blat pentru o planta, un raft pentru perforatoare si capsatoare, un sertar superior pentru blocnotesuri si un sertar inferior adanc pentru fisiere - acest dulap pentru fisiere se potriveste nevoilor tale variate de stocare pentru a-ti mentine obiectele de birou organizate.

Sertar practic pentru fisiere: Una dintre sinele de suspendare din sertarul inferior pentru fisiere este reglabila pentru a se putea potrivi cu dimensiunile A4 sau letter, mentinandu-ti fisierele in ordine si usor accesibile.

Robust si durabil: Realizat cu un cadru solid din metal si PAL melaminat premium, acest dulap pentru fisiere este suficient de solid pentru a sustine pana la 50 kg, insotindu-te an dupa an.

Blocabil, roți cu rotire 360°: Acest dulap mobil vine cu patru roti cu rotire 360°, permitandu-ti să il muti oriunde. Mai mult decat atat, cele 2 roti din fata cu frane blocheaza dulapul in loc in cazul in care este necesar.

Usor de asamblat: Partile etichetate clar si instructiunile ilustrate fac usor de asamblat acest dulap pentru fisiere de 44 x 42 x 66,5 cm. Puteti incepe sa va organizati camera de studiu cat mai curand posibil!

Material: PAL melaminat, metal (otel)

Dimensiune: 44 x 42 x 66.5 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 50 kg

Pachetul contine: 

1x corp mobil

accesorii de asamblare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 70 x 51.6 x 17.5 cm

Detalii
SKU
OFC071B02
Categorii
Greutate
18.8 kg
Brand
Nr sertare
2
Nr rafturi
2
Culoare
Grej, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Corp mobil pentru birou / rollbox cu 2 sertare, 44 x 42 x 66.5 cm, PAL melaminat / metal, negru / grej, Songmics - game variate de modele si culori!