Suport pentru haine cu 2 bare si un raft, metal, alb, Songmics

songmics
390 00 RON (TVA inclus) 434 00 RON
songmics
livrare gratuita
Cod produs - SKU HSR060W01
Estimare livrare 26 iulie – 06 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Suport pentru haine cu 2 bare si un raft, metal, alb, Songmics - Descriere

Stil industrial: Indiferent daca locuiesti intr-un apartament rustic si elegant sau intr-o casa minimalista, acest suport modern pentru haine cu inspiratie industriala va fi o piesa distinctiva care pune in evidenta imbracamintea ta frumoasa si extinde spatiul de depozitare in dormitor sau in zona de spalare.

Robust si rezistent: Tevile premium din metal asigura o rezistenta si stabilitate superioara. Fie ca e vorba de paltoane de iarna sau de rochii elegante tip cocktail, indiferent ce ai, acest suport solid pentru haine poate sustine totul pana la o capacitate totala de sustinere de 110 kg.

Usor de mutat sau de fixat: Cele 4 roti de calitate universala ale acestui suport pentru haine ofera o mobilitate fara efort de la o locatie la alta. Pentru a-l tine in loc? Desigur! 2 dintre aceste roti au frane pentru a face trucul.

Mult spatiu pentru depozitare: Agata-ti hainele pe cele 2 bare de agatat care sunt la o distanta de 44 cm una de alta pentru a face usor gasirea a ceea ce ai nevoie, esarfele si cravatele pe barele de mijloc, iar incaltamintea sau gentile le poti pune pe raftul de jos - fiecare lucru isi are locul aici!

Ce primesti: Un suport dublu pentru haine din metal, echipat cu roti, pentru a-ti tine hainele si accesoriile organizate si usor de accesat, precum si piesele numerotate si instructiunile clare pentru o asamblare usoara.

Material: metal (otel)

Dimensiune: 100 x 59 x 162 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 110 kg

Pachetul contine: 

1x suport dublu

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 106.5 x 27 x 9 cm

Detalii
SKU
HSR060W01
Greutate
9.9 kg
Brand
Culoare
Alb
Material
Metal
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Suport pentru haine cu 2 bare si un raft, metal, alb, Songmics - game variate de modele si culori!