Cutie pentru Ceasuri cu 2 Nivele, MDF / Catifea, Negru, Vasagle, JWB020

songmics
190 00 RON (TVA inclus) 229 00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU JWB020
Estimare livrare 19 august – 28 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Cutie pentru Ceasuri cu 2 Nivele, MDF / Catifea, Negru, Vasagle, JWB020 - Descriere

2 nivele, capacitate mare: Aceasta cutie pentru ceasuri cu 2 nivele si 20 de compartimente (10 compartimente pe fiecare nivel) ofera mult spatiu de depozitare pentru ceasurile tale, cu o dimensiune de afisare de pana la 48 mm. De asemenea, poti indeparta pernele pentru ceasuri pentru a depozita bijuteriile tale.

Lucrare de calitate: Aceasta cutie este realizata din piele sintetica de inalta calitate si captusita cu catifea moale, si are cusaturi ordonate si un lacat de calitate (inclusiv 2 chei). Aceasta cutie pentru ceasuri bine confectionata este solida si durabila, mentinand obiectele de valoare in siguranta.

Clasica si eleganta: Cu un design clasic si un aspect elegant, aceasta cutie de prezentare pentru ceasuri nu doar indeplineste nevoile tale de depozitare, dar si pune in valoare colectia ta de ceasuri si adauga un plus de eleganta spatiului tau.

Capac transparent din sticla: Capacul transparent din sticla al acestei cutii de depozitare pentru ceasuri iti permite sa vezi si sa gasesti rapid ceasul potrivit, protejandu-le in acelasi timp de praf. De asemenea, este durabila si usor de curatat.

Cadou ideal: Aceasta cutie clasica pentru ceasuri este un cadou excelent pentru prietenii sau familia ta pasionati de ceasuri, fie ca este vorba de o aniversare sau de ziua de nastere.

Dimensiune: 28.5x20.5x16 cm

Material: MDF, PU (piele artificiala), catifea


Dimensiune pachet: 33x25.5x23 cm

Detalii
SKU
JWB020
Greutate
2.8 kg
Brand
Conditie
Nou
Culoare
Negru
Material
Catifea, MDF, Piele Artificiala
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Cutie pentru Ceasuri cu 2 Nivele, MDF / Catifea, Negru, Vasagle, JWB020 - game variate de modele si culori!