Set 20 umerase, lemn de artar / metal, alb, Vasagle, CRW001W01

songmics
154 00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU CRW001W01
Estimare livrare 05 septembrie – 16 septembrie.
Vezi alte optiuni
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Set 20 umerase, lemn de artar / metal, alb, Vasagle, CRW001W01 - Descriere

Bucurati-va privirea: Facute cu adevarat fara niciun compromis in vedere, aceste fascinante umerașe din lemn masiv pentru costume, cu finisaj alb, vor menține forma frumoasă a hainelor tale, permițându-le să arate proaspete ca și cum tocmai ar fi ieșit din magazin.

Născute să fie puternice: Materialele bune vorbesc de la sine; confectionate din lemn de artar premium, lucrat manual și lustruit, aceste umerașe se laudă cu rezistența de a susține 5 kg de jachete grele sau paltoane de iarnă și vor străluci în dulapul tau pentru multi ani de acum inainte.

La revedere, umflaturi: În sfârșit, poți să-ți iei adio de la umflaturile stanjenitoare de pe umerii cămășilor tale; cu o curbură similară a umărului uman, aceste umerașe pentru paltoane pot avea grijă de hainele tale și te vor menține impecabil.

Se roteste 360°: Se poate roti umersaul? Da! Aceasta se roteste 360°, astfel încât să poți întoarce hainele fără a le scoate de pe umeraș. Acum, orientarea hainelor în direcția potrivită devine mai simplă.

Adaugă strălucire dulapului tau: Nu te limita la monotonia obișnuită! Aceste elegante umerașe pentru haine, cu carlige strălucitoare roz, sunt gata să transforme organizarea dulapului tau intr-o adevarată sărbătoare de modă strălucitoare.

Dimensiune umeras: 44.5x1.2x23 cm


Dimensiune pachet: 31x30x6.5 cm

Detalii
SKU
CRW001W01
Greutate
2.5 kg
Brand
Conditie
Nou
Numar bucati/set
20 piese
Culoare
Alb
Material
Lemn de artar, Metal
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set 20 umerase, lemn de artar / metal, alb, Vasagle, CRW001W01 - game variate de modele si culori!