Set 2 noptiere, 40 x 35 x 60 cm, bambus / MDF, negru, Vasagle

RON 640 00 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU LET822B02
Estimare livrare 29 august – 09 septembrie.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Set 2 noptiere, 40 x 35 x 60 cm, bambus / MDF, negru, Vasagle - Description

Grosimea bambusului: Datorită picioarelor și blatului său realizate din bambus natural, această noptieră este extrem de robustă și durabilă. Blatul poate susține până la 45,4 kg, în timp ce fiecare sertar și raft pot susține până la 4,5 kg fiecare.

Minimalism și eleganță: Cu liniile curate și culoarea neagră, aceste noptiere exemplifică principiul "mai puțin înseamnă mai mult". Emană un farmec atemporal și se potrivește fără efort în orice încăpere, fie că este vorba de dormitor, living sau alte camere mici.

Multe spații de depozitare: Cu această noptieră, puteți crea un spațiu de depozitare ordonat. Fiecare piesă are un blat mare pentru lămpi sau decorațiuni, 2 sertare pentru obiecte personale și un raft în partea de jos pentru cărți.

Întreținere ușoară: Datorită suprafeței vopsite rezistente la apă, aceste noptiere sunt ușor de întreținut. Dacă se murdărește, ștergeți-o pur și simplu cu o cârpă umedă pentru a arăta ca nouă. Acest lucru economisește mult timp și efort.

Asamblare ușoară: Uitați de asamblările complicate. Datorită pieselor marcate și instrucțiunilor clare, asamblarea acestui set este floare la ureche.


Materiale: MDF / bambus

Dimensiuni: 40 x 35 x 60 cm

Greutatea unui noptiere: 8,6 kg


Details
SKU
LET822B02
Brand
Latime
35 cm
Inaltime
60 cm
Lungime
40 cm
Nr. piese
2 Piese
Culoare
Negru
Material
Bambus, MDF
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Set 2 noptiere, 40 x 35 x 60 cm, bambus / MDF, negru, Vasagle - game variate de modele si culori!