Birou cu spatiu de incarcare si iluminare LED, 100 x 60 x 91 cm, PAL melaminat / metal, negru, Vasagle

RON 540 00 (VAT included) RON 612 00
livrare gratuita
Product code - SKU LWD191B56
Estimare livrare 01 august – 12 august.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Birou cu spatiu de incarcare si iluminare LED, 100 x 60 x 91 cm, PAL melaminat / metal, negru, Vasagle - Description

Bandă de alimentare practică încorporată: Această masă este echipată cu 2 prize și 2 porturi USB, permițându-ți să încarci mai multe dispozitive simultan, astfel încât să te poți cufunda în lumea jocurilor fără întreruperi sau probleme de încărcare.

Lumini LED atmosferice: Biroul este echipat cu iluminare LED în 20 de culori, 6 moduri și 5 nivele de iluminare, a căror viteza este ajustabilă la 5 nivele pentru a crea o atmosferă perfectă de gaming.

Suport ergonomic pentru monitor: Acest birou dispune de un suport care poate susține 2 monitoare la nivelul ochilor, pentru a reduce tensiunea asupra gâtului și spatelui; în plus, partea de dedesubt oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru a păstra masa ordonată.

Robust și stabil: Cu un cadru din metal întărit de placa transversală inferioară, acest birou poate suporta până la 100 kg; datorită picioarelor ajustabile, rămâne stabil chiar și pe podele ușor neregulate.

Ușor de asamblat: Asamblarea acestui birou cu iluminare LED este floare la ureche datorită structurii sale simple, pieselor marcate și instrucțiunilor ilustrate ușor de urmărit. Poți începe rapid cu jocurile tale preferate.

Multifuncțional: Cu o culoare neagră eleganta, prize integrate și iluminare LED, acest birou stilat și funcțional se potrivește perfect în orice cameră.


Materiale: PAL melaminat / metal

Dimensiuni: 100 x 60 x 91 cm

Greutate: 18 kg

Details
SKU
LWD191B56
Categories
Brand
Latime
60 cm
Inaltime
91 cm
Lungime
100 cm
Culoare
Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Birou cu spatiu de incarcare si iluminare LED, 100 x 60 x 91 cm, PAL melaminat / metal, negru, Vasagle - game variate de modele si culori!