Set 2 noptiere, 40 x 35 x 60 cm, bambus / MDF, alb, Vasagle

RON 613 00 (VAT included) RON 690 00
livrare gratuita
Product code - SKU LET822W01
Estimare livrare 12 august – 21 august.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Set 2 noptiere, 40 x 35 x 60 cm, bambus / MDF, alb, Vasagle - Description

Forța bambusului: Datorită picioarelor și blatului din bambus natural, această noptieră este extrem de robustă și durabilă. Blatul poate susține până la 45 kg, iar fiecare sertar și raft pot susține până la 4,5 kg fiecare.

Minimalist și elegant: Cu linii clare și culoarea alb, principiul „mai puțin înseamnă mai mult” se aplică acestor noptiere. Emană un farmec atemporal și se potrivesc perfect în orice încăpere, fie că este vorba de dormitor, sufragerie sau alte camere mici.

Spațiu de depozitare generos: Cu această noptieră, creezi un spațiu de depozitare organizat și ordonat. Blatul este perfect pentru lămpi și decorațiuni, cele 2 sertare sunt ideale pentru obiecte personale, iar raftul de jos este potrivit pentru cărți.

Ușor de intreținut: Datorită suprafeței lăcuite rezistente la apă, aceste noptiere sun ușor de întreținut. Dacă se murdăresc, șterge-le simplu cu o cârpă umedă pentru a arăta ca nouă. Astfel, economisești mult timp și efort.

Asamblare ușoară: Uită de asamblările complicate. Datorită pieselor etichetate și instrucțiunilor clare, asamblarea acestor noptiere este floare la ureche.

Materiale: bambus / MDF

Dimensiuni: 40 x 35 x 60 cm

Greutate noptiera: 8,6 kg

Details
SKU
LET822W01
Brand
Conditie
Nou
Latime
35 cm
Inaltime
60 cm
Lungime
40 cm
Nr. piese
2 Piese
Culoare
Alb
Material
Bambus, MDF melaminat
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Set 2 noptiere, 40 x 35 x 60 cm, bambus / MDF, alb, Vasagle - game variate de modele si culori!