Bancheta cu capac si spatiu depozitare, 76 x 38 x 40 cm, MDF / piele ecologica, negru, Songmics

songmics
RON 245 00 (VAT included) RON 305 00
shipping cost is not included
songmics
Product code - SKU LSF016B11
Estimare livrare 13 august – 22 august.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Bancheta cu capac si spatiu depozitare, 76 x 38 x 40 cm, MDF / piele ecologica, negru, Songmics - Description

Stilata și rezistenta: Această bancheta este confecționată dintr-un elegant material textil ecologic și este fin cusută; panourile din MDF consolidate și colțurile de metal creează o structură robustă în ansamblu, conferind o capacitate de sustinere de 300 kg.

Șezut confortabil: Această bancheta de depozitare este căptușită cu spumă de înaltă densitate și acoperită cu un material textil ecologic pentru a oferi un șezut moale, ferm și respirabil și pentru a asigura un confort ridicat.

Versatila: Bancheta cu șezut pliabil, cu dimensiunile de 38 x 76 x 40 cm, oferă o capacitate mare de 77 L și poate fi folosită ca suport pentru picioare la capătul patului, ca masă de cafea în living sau sub o fereastră.

Picioare din lemn: Datorită celor 4 picioare din lemn, podeaua este ușor de curățat. Tălpile de cauciuc incluse sunt antiderapante și protejează podeaua de zgârieturi în același timp.

Ușor de asamblat și pliat: Desfășurați, inserați placa de bază, atașați picioarele - această bancheta este usor de asamblat. Atunci când nu este utilizată, o puteți plia cu ușurință și o puteți depozita pentru a economisi spațiu.

Materiale: spuma / MDF / textil (tesatura ecologica cu aspect de in)

Dimensiuni: 76 x 38 x 40 cm

Greutate: 6,5 kg

Pachetul contine:

1x bancheta

accesorii de asamblare

instructiuni

Details
SKU
LSF016B11
Brand
Conditie
Nou
Latime
38 cm
Inaltime
40 cm
Lungime
76 cm
Culoare
Negru
Material
MDF, Spuma, Textil
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Bancheta cu capac si spatiu depozitare, 76 x 38 x 40 cm, MDF / piele ecologica, negru, Songmics - game variate de modele si culori!