Etajera polivalenta cu 3 rafturi si 6 carlige, metal / PAL melaminat, negru, Vasagle

RON 385 00 (VAT included) RON 442 00
livrare gratuita
Product code - SKU KKS060B42
Estimare livrare 05 august – 14 august.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Etajera polivalenta cu 3 rafturi si 6 carlige, metal / PAL melaminat, negru, Vasagle - Description

Solutie perfecta pentru depozitare: Nu ai spatiu in bucatarie? Aceasta etajera de bucatarie cu 3 rafturi este aici sa te ajute! Masurand 40 x 60 x 89 cm, cu rafturi distantate la 38 cm, ofera spatiu de depozitare generos pentru toate lucrurile tale. Designul sau compact este ideal pentru spatii mici.

Usor de mutat si blocat: Aceasta etajera este echipat cu 4 roti, dintre care 2 au frane, permitandu-va sa o mutati cu usurinta oriunde doriti in jurul casei. O puteti muta fara efort din bucatarie in sufragerie sau in camera de zi pentru a servi oaspetii.

Robust si durabil: Fabricat din PAL melaminat de inalta calitate si un cadru solid din metal, aceasta etajera ofera o durabilitate exceptionala. Consolidat de barele in forma de X in partea din spate, furnizeaza un suport fiabil pentru ustensilele tale de bucatarie.

6 carlige incluse: In plus fata de cele 3 rafturi, aceasta etajera pentru cuptorul cu microunde ofera si 6 carlige in forma de S detasabile, ideale pentru agatat polonice, spatule de gatit, manusi de bucatarie si altele.

Usor de asamblat: Fara griji in ceea ce priveste asamblarea acestei etajere de bucatarie - instructiunile clare si partile etichetate o fac usor de asamblat! Vei putea trece cu usurinta prin proces intr-un timp scurt, fara niciun efort suplimentar.

Material: PAL melaminat, metal (otel)

Dimensiune: 60 x 40 x 89 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 80 kg

Pachetul contine: 

1x etajera 

6x carlige in forma de S

accesorii de asamblare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 71.5 x 48.5 x 10 cm

Details
SKU
KKS060B42
Weight
11.4 kg
Brand
Conditie
Nou
Nr rafturi
3
Culoare
Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Etajera polivalenta cu 3 rafturi si 6 carlige, metal / PAL melaminat, negru, Vasagle - game variate de modele si culori!