Bancheta cu spatiu depozitare si 2 rafturi, PAL melaminat / textil, gri / alb, Vasagle

RON 410 00 (VAT included) RON 431 00
livrare gratuita
Product code - SKU LHS21WT
Estimare livrare 25 iulie – 05 august.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Bancheta cu spatiu depozitare si 2 rafturi, PAL melaminat / textil, gri / alb, Vasagle - Description

O casa pentru accesoriile tale: Pastreaza tot ce ai nevoie inainte sa pleci pe usa cu aceasta bancheta pentru depozitare! Fie ca sunt genti, palarii, fulare si manusi, toate pot gasi locurile lor in spatiosul compartimente de sub capac.

Mainile tale sunt in siguranta: Un mic decupaj pe partea din fata a bancii pentru pantofi te ajuta sa deschizi si sa inchizi capacul cu usurinta, iar balamalele permit capacului sa ramana in orice unghi. Aceasta dubla protectie ofera o utilizare mai sigura pentru a evita loviturile

"Unde am pus pantofii?": Daca nu ai un raspuns clar, atunci mai bine strange pantofii imprastiati prin casa ta in aceasta bancheta pentru incaltaminte. Cele 2 compartimente deschise sunt pentru identificarea usoara.

Asezati-va amandoi! Tu si partenerul tau trebuie sa va tineti unul de altul cand va schimbati pantofii pentru a evita sa va dezechilibrati? Acum puteti sa va asezati pe aceasta bancheta. Are 100 cm lungime si este fabricata din PAL de calitate clasa E1, cu o perna confortabila din spuma.

Ce primesti: O bancheta pentru pantofi de la VASAGLE cu piese numerotate pentru o asamblare usoara si o husa detasabila pentru perna, pentru spalare usoara.

Material: PAL melaminat clasa E1, spuma, textil cu aspect de in

Dimensiune: 100 x 30 x 48 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 200 kg

Pachetul contine: 

1x bancheta

1x kit de montare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 113 x 39 x 15.5 cm

Details
SKU
LHS21WT
Weight
18.5 kg
Brand
Nr rafturi
2
Culoare
Alb, Gri
Material
PAL melaminat, Spuma, Textil
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Bancheta cu spatiu depozitare si 2 rafturi, PAL melaminat / textil, gri / alb, Vasagle - game variate de modele si culori!