Noptiera Dormitor cu 3 Sertare, PAL Melaminat / Metal, Negru / Maro, Vasagle, LET509B01

RON 455 00 (VAT included) RON 501 00
livrare gratuita
Product code - SKU LET509B01
Estimare livrare 05 august – 14 august.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Noptiera Dormitor cu 3 Sertare, PAL Melaminat / Metal, Negru / Maro, Vasagle, LET509B01 - Description

De la vis la realitate: Cum iti imaginezi dormitorul de vis? Stil vintage. Cu farmec industrial? Noptiera din colectia noastra VINCYER iti va transforma visul in realitate! Ceva lipseste? Pune o lampa de masa vintage pe ea!

Iti insoteste somnul: Un pahar cu apa pe partea de sus, servetele, creme si carti in cele 3 sertare usor de deschis - totul este pregatit pentru o noapte de somn linistita si relaxata! Daca ai nevoie de ceva, trebuie doar sa intinzi mana!

Sa te trezesti in fiecare dimineata cu dreptul: Suna ceasul de trezire, timpul sa te ridici! Sau preferi sa mai dormi? Aceasta noptiera este alaturi de tine zi dupa zi. Realizata din PAL si metal, promite stabilitate constanta.

Totul merge ca uns: Dupa o zi lunga de munca, deschide pachetul si descopera articolele marcate clar si instructiunile usor de inteles. Acest lucru face ca aceasta noptiera sa fie usor de asamblat.

Vrei ceva putin diferit?: Nu ai nevoie de o noptiera? Nicio problema. Foloseste acest obiect de mobilier ca masa laterala si bucura-te de fursecuri crocante cu familia in fata semineului. Se potriveste si bine in birou pentru a depozita obiectele de birou.

Dimensiune: 40x40x60 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 30 kg

Pachetul contine: 

1x noptiera

1x kit de montare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 69.5x48x14.5 cm

Details
SKU
LET509B01
Weight
16.3 kg
Brand
Conditie
Nou
Numar sertare/rafturi
3
Culoare
Maro, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Noptiera Dormitor cu 3 Sertare, PAL Melaminat / Metal, Negru / Maro, Vasagle, LET509B01 - game variate de modele si culori!