Dulap Pantofi cu 2 Sertare, PAL Melaminat, Alb / Natural, Vasagle, LBC04NW

RON 410 00 (VAT included) RON 440 00
livrare gratuita
Product code - SKU LBC04NW
Estimare livrare 05 septembrie – 16 septembrie.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Dulap Pantofi cu 2 Sertare, PAL Melaminat, Alb / Natural, Vasagle, LBC04NW - Description

O declaratie de stil: Deoarece încălțămintea reflectă personalitatea ta, păstreaz-o într-o formă bună în acest dulap pentru pantofi VASAGLE, care combină o nuanță albă rafinată cu culoarea caldă și naturală a unei vene de lemn.

Fara incaltaminte aruncata pe jos: În spatele celor 2 clapete există suficient spațiu pentru 12 perechi de pantofi de damă sau 8 perechi de pantofi de bărbați; separatorii interiori pot fi îndepărtați pentru pantofi mai înalți, cum ar fi cizmele și tocurile.

Ceva mai mult: Nu găsești cheile mașinii, ochelarii de soare sau portofelele când ești pe punctul de a pleca? Nu mai trebuie să-ți faci griji, deoarece acest suport pentru pantofi are un raft deschis suplimentar pentru acele obiecte care nu au un loc al lor.

Protectie de calitate: Realizat din lemn ininflamabil de înaltă calitate cu furnir de melamină, acest suport pentru pantofi de 60 x 24 x 102 cm este ușor de curățat și rezistent la zgârieturi, păstrând în siguranță toate papucii, adidașii și cizmele tale; în plus, partea din spate închisă protejează pantofii de praf.

Ce primesti: Piese numerotate, asamblare simplificată, un dulap pentru pantofi cu un raft suplimentar, un kit de prindere pentru o casă sigură și un serviciu de asistență clienți de încredere, întotdeauna fericit să răspundă la orice întrebări ai putea avea.


Dimensiune pachet: 113x43.5x15.3 cm

Details
SKU
LBC04NW
Weight
19.3 kg
Brand
Conditie
Nou
Numar sertare/rafturi
3
Culoare
Alb, Natural
Material
PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Dulap Pantofi cu 2 Sertare, PAL Melaminat, Alb / Natural, Vasagle, LBC04NW - game variate de modele si culori!