Set 8 Umerase cu Cleme Ajustabile, Lemn Solid, Alb, Vasagle, CRW009W01

songmics
RON 62 00 (VAT included)
shipping cost is not included
songmics
Product code - SKU CRW009W01
Estimare livrare 05 septembrie – 16 septembrie.
See other options
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Set 8 Umerase cu Cleme Ajustabile, Lemn Solid, Alb, Vasagle, CRW009W01 - Description

Aspect elegant pentru un farmec atrăgător: Fără a sacrifica stilul, aceste umerase din lemn alb te ajută să-ți păstrezi pantalonii sau fustele într-o formă bună, astfel încât să arate mereu proaspăt ca și cum tocmai au fost scoase din magazin.

Anti-alunecare pentru o prindere fermă: Nu mai trebuie să fii deranjat de problemele de alunecare. Cu ajutorul pernelor din plastic de pe cleme, aceste umerase prind hainele strâns. De asemenea, oferă o protecție mai bună pentru îmbrăcăminte. Credeți că lasă cute? Puțin probabil!

Material de calitate pentru o utilizare îndelungată: Realizate din lemn de înaltă calitate și metal placat cu crom, aceste hangersuri pentru pantaloni sunt durabile și rezistente în timp. Vrei să atârni jeansi grei? Umerasele pot face asta fără nicio problemă (încarcă 2,5 kg pentru fiecare hanger).

Carlig cu pivot pentru utilizare flexibilă: Strălucitoare, rezistente, rotative la 360° - carligele sunt cireașa de pe tort a acestor umerase. Vrei să atârni pantalonii pe partea opusă? Nicio problemă, doar rotește carligele. Acum toate hainele tale merg într-o singură direcție.

Ce primești: 8 umerase din lemn pentru pantaloni cu carlige rotative la 360° și 2 cleme anti-alunecare pentru a-ți menține garderoba într-o formă impecabilă.

Dimensiune: 34x1.2x12.5 cm

Distanta dintre cleme: 29-34 cm

Greutatea unui umeras: 83 g


Dimensiune pachet: 35x19x7 cm

Details
SKU
CRW009W01
Weight
0.75 kg
Brand
Conditie
Nou
Numar bucati/set
8 piese
Culoare
Alb
Material
Lemn Solid
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Set 8 Umerase cu Cleme Ajustabile, Lemn Solid, Alb, Vasagle, CRW009W01 - game variate de modele si culori!