Set 50 umerase, plastic / metal, gri, Songmics, CRP20G50

songmics
RON 185 00 (VAT included)
shipping cost is not included
songmics
Product code - SKU CRP20G50
Estimare livrare 25 iulie – 05 august.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Set 50 umerase, plastic / metal, gri, Songmics, CRP20G50 - Description

Cand faci cumparaturi, visezi la aspectul ingrijit al magazinelor de haine? Poti avea si tu acest aspect. Aseaza toate hainele tale preferate cu acest set de 50 de umerase pentru a oferi dulapului tau un aspect unitar si fericit si sa te bucuri de propriul timp de shopping.

Nicio alunecare, daca te-ai saturat sa aduni mereu hainele care cad mereu de pe umerase, atunci acest set merita incercat, piesele de cauciuc antiderapante asigura o prindere eficienta, astfel incat nimic sa nu alunece - nici macar o bluza din matase.

Invita mai multe haine, nu este nevoie sa cumperi un dulap mai mare deoarece aceste umerase subtiri te pot ajuta sa economisesti spatiu, cu o grosime de doar 0,6 cm, aceste umerase plate pot elibera spatiu suplimentar pentru mai multe haine.

Profil subtire, putere imensa, desi sunt destul de subtiri, aceste umerase realizate din plastic rezistent sunt suficient de puternice pentru a sustine pana la 5 kg fiecare, poti lasa pulovere grele si paltoane de iarna pe ele, ele se descurca cu brio.

Ce primesti, un set de 50 de umerase, fiecare cu 2 carlige mici pe laterale, o bara centrala pentru cravate si un carlig rotativ la 360° pentru o organizare ingrijita in dulap.

Dimensiune: 42x21.5x0.5 cm

Material: plastic

Greutatea unui umeras: 83 g

Capacitatea maxima de sustinere: 5 kg

Pachetul contine: 50x umerase


Dimensiune pachet:

Details
SKU
CRP20G50
Weight
4.41 kg
Brand
Numar bucati/set
50 piese
Culoare
Gri
Material
Metal, Plastic
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Set 50 umerase, plastic / metal, gri, Songmics, CRP20G50 - game variate de modele si culori!