Set 2 scaune dining, 55 x 52 x 79 cm, piele ecologica / metal, verde / negru, Vasagle

RON 1,000 00 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU LDC180C02
Estimare livrare 28 august – 06 septembrie.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Set 2 scaune dining, 55 x 52 x 79 cm, piele ecologica / metal, verde / negru, Vasagle - Description

Stilul vorbește de la sine: Aceste scaune din colecția VASAGLE EKHO, imbrăcate în piele ecologică texturată bogat, au un aspect rafinat. Cusăturile demonstrează calitatea fabricației, iar picioarele evidențiază profilul lor conic.

Redefinirea confortului: Bucurați-vă de confortul acestor scaune. Spătarul lor curbat vă ofera o îmbrățișare reconfortantă. Șezutul gros de 8 cm, acoperit cu piele ecologică cu atingere moale, vă invită să rămâneți la masă mult timp după terminarea mesei.

Robustețe și stabilitate: Cu picioare solide din metal, fiecare scaun suportă până la 120 kg. Picioarele ajustabile asigură stabilitate, chiar și pe podelele ușor inegale, și previn zgârieturile pe podea.

Asamblare ușoară: Spuneți adio pașilor complicați de asamblare! Cu instrucțiuni ilustrate și piese marcate, noul dvs. set de scaune va fi gata în cel mai scurt timp, transformând asamblarea într-o activitate plăcută.

Curățare ușoară: Ați vărsat apă pe scaun? Nu vă panicați! Cu suprafața din piele ecologică ușor de curățat, puteți șterge rapid, astfel încât să vă puteți concentra pe plăcerea de a mânca și nu pe sarcina de curățare.

Material tapiterie: piele ecologica

Material umplutura: spuma

Material picioare: metal

Dimensiuni: 55 x 52 x 79 cm

Greutate: 16,4 kg

Details
SKU
LDC180C02
Brand
Latime
52 cm
Inaltime
79 cm
Lungime
55 cm
Nr. piese
2 Piese
Culoare
Verde
Material
Metal, Piele Ecologica, Placaj, Spuma
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Set 2 scaune dining, 55 x 52 x 79 cm, piele ecologica / metal, verde / negru, Vasagle - game variate de modele si culori!