Set 2 scaune de gradina / plaja, 59 x 57 x 71 cm, metal / textil, turquoise, Songmics

songmics
RON 430 00 (VAT included) RON 510 00
songmics
livrare gratuita
Product code - SKU GCB065C02
Estimare livrare 18 iulie – 29 iulie.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Set 2 scaune de gradina / plaja, 59 x 57 x 71 cm, metal / textil, turquoise, Songmics - Description

Asta-i viața: Într-o după-amiază fierbinte de vară, te poți răcori pe plajă, așezat pe unul dintre confortabilele scaune pliabile, stand cu picioarele în nisip și simtind mirosul mării. Ah, ce momente!

Înfruntă căldura: Toată lumea iubește să se bronzeze și să-și completeze aportul de vitamina D pentru a-și întări oasele, dar transpirația este enervantă; acest set de scaune de plajă este fabricat dintr-un material sintetic confortabil și respirabil pentru a-ți aduce o experiență plăcută și răcoroasă pe plajă.

Ia-le cu tine ușor: Cadrele de aluminiu de înaltă calitate nu numai că oferă suport stabil și fiabil, dar sunt și ușoare, astfel încât să le poți lua cu tine într-un tur al plajelor planificat pentru vara.

Găsește-ți poziția ideală: Gustare? Închide ochii și visează? Poți face practic orice te face fericit în aceste scaune! Fiecare scaun are 4 poziții reglabile pentru a-ți oferi nivelul de relaxare dorit pentru fiecare activitate.

Doar pe plajă? Desigur că nu! Acest set de 2 scaune de exterior, cu dimensiunile de 57 x 59 x 71 cm, poate fi folosit și la camping sau pe malul râului, lacului sau în parc pentru un picnic plăcut.


Materiale: metal (aluminiu) / textil (material sintetic)

Dimensiuni: 57 x 59 x 71 cm

Greutate: 2,5 kg

Capacitatea maxima de sustinere: 50 kg

Details
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Set 2 scaune de gradina / plaja, 59 x 57 x 71 cm, metal / textil, turquoise, Songmics - game variate de modele si culori!