Dulap bijuterii pentru perete cu iluminare LED, MDF melaminat, maro rustic, Songmics

songmics
RON 640 00 (VAT included)
songmics
livrare gratuita
Product code - SKU JJC93CB
Estimare livrare 09 august – 20 august.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Dulap bijuterii pentru perete cu iluminare LED, MDF melaminat, maro rustic, Songmics - Description

Ordonare cu stil: Lasa in urma zilele in care bijuteriile iti erau ratacite sau incurcate, si imbunatateste-ti rutina zilnica de infrumusetare la urmatorul nivel cu acest elegant dulap pentru bijuterii cu oglinda din sticla, linii curate si o finisare in tonuri rustice de maro.

Umple-l cu lucruri stralucitoare: La sfarsitul unei zile lungi, îndeparteaza-ti inelele, cerceii si colierele si pune-le inapoi in interiorul acestui dulap pentru bijuterii - 84 de locuri pentru inele, 90 de locuri pentru cercei, 48 de orificii pentru cercei cu stift, 32 de carlige pentru coliere, 5 rafturi, 2 sertare și 1 bara pentru bratari, toate într-un singur loc.

Usa sau perete? Tu decizi!: Poti pur și simplu sa plasezi acest dulap pentru bijuterii pe usa folosind suporturile incluse sau sa-l fixezi pe un perete solid folosind suruburile furnizate; vei economisi spatiu in oricare dintre cazuri.

Riscuri reduse: Doresti sa depozitezi ceva cu valoare sentimentala pentru ocazii speciale? Iti va placea acest dulap. Inchiderea de siguranta cu 2 chei ar fi o piedica pentru oricine cu degete "lipicioase".

Cadou fara riscuri: Structura simpla si functionalitatea ridicata se intalnesc pentru a crea acest dulap pentru bijuterii unic. Așadar, oferiți acest dulap de bijuterii celui mai drag prieten sau rasfatati-va pe voi insiva in schimb - meritati asta!

Material: MDF melaminat, catifea, sticla

Dimensiune dulap: 37 x 10 x 120 cm

Dimensiune oglinda: 27.3 x 110 cm

Pachetul contine:

1x dulap bijuterii

2x suporturi de agatare

accesorii de asamblare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 129.5 x 44.5 x 16.5 cm

Details
SKU
JJC93CB
Weight
11.08 kg
Brand
Conditie
Nou
Nr sertare
2
Nr rafturi
5
Material
Catifea, MDF melaminat, Sticla
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Dulap bijuterii pentru perete cu iluminare LED, MDF melaminat, maro rustic, Songmics - game variate de modele si culori!