Corp mobil pentru birou / rollbox cu 2 sertare, 45 x 39 x 69,5 cm, metal, alb, Songmics

songmics
RON 681 00 (VAT included)
songmics
livrare gratuita
Product code - SKU OFC052W01
Estimare livrare 23 iulie – 01 august.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Corp mobil pentru birou / rollbox cu 2 sertare, 45 x 39 x 69,5 cm, metal, alb, Songmics - Description

Pentru o viata de birou simpla si linistita: Nu te lasa inconjurat de haos, ci organizeaza-ti bine documentele importante in acest corp mobil pentru dosare SONGMICS; cu 2 tije reglabile in interior, poti decide, de asemenea, asupra diferitelor combinatii de dosare suspendate pentru fiecare sertar (format A4, letter sau legal / marime F4).

Putere si capacitate: Esti o persoana harnica? Acest dulap cu sertare din metal vine cu o placa metalica suplimentara in partea de jos, care adauga stabilitate si o capacitate de sustinere de 23 kg pentru fiecare sertar; este suficient de puternic pentru a tine toate documentele si dosarele tale.

Deschidere si inchidere completa: Glisierele durabile cu extensie completa permit scoaterea sertarelor în întregime și sustinerea lor fara sa se incline; incuietoarea avansata protejeaza totul de maini curioase.

Deja asamblat: Acest dulap sosește deja asamblat, astfel poti evita sa-ti petreci timpul cu asamblarea complicata; trebuie doar să decizi daca doresti sau nu sa instalezi cele 4 roti (2 cu frane).

Ce primesti: Un corp mobil pentru birou SONGMICS cu 2 sertare, cu incuietoare si role, pentru a-ti organiza bine documentele de birou si pentru a-ti eficientiza activitatile pe hartie.


Material: metal (finisaj alb)

Dimensiune: 45 x 39 x 69,5 cm

Capacitatea maxima de sustinere a unui sertar: 23 kg

Pachetul contine: 

- 1x corp mobil

- accesorii de asamblare

- instructiuni


Dimensiune pachet: 72.5 x 52.5 x 45.5 cm

Details
SKU
OFC052W01
Categories
Weight
22.3 kg
Brand
Nr sertare
2
Culoare
Alb
Material
Metal
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Corp mobil pentru birou / rollbox cu 2 sertare, 45 x 39 x 69,5 cm, metal, alb, Songmics - game variate de modele si culori!