Corp mobil pentru birou / rollbox cu 2 sertare, 41 x 40,2 x 107,9 cm, PAL melaminat, maro rustic / negru, Vasagle

RON 576 00 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU OFC045B01
Estimare livrare 05 septembrie – 16 septembrie.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Corp mobil pentru birou / rollbox cu 2 sertare, 41 x 40,2 x 107,9 cm, PAL melaminat, maro rustic / negru, Vasagle - Description

Sertare pentru diferite necesitati: Cele doua sertare mari din partea de jos pot sa adaposteasca atat documente de dimensiuni A4, cat si de dimensiuni letter. Sau ai materiale de birou voluminoase pe care doresti sa le tii ascunse? Pune-le inauntru.

Suficient spatiu deschis: Tine cartile, dosarele si alte necesitati la indemana pe raftul superior de 33 cm inaltime. Vrei sa asezi o imprimanta in partea de sus? Desigur! Sau ce parere ai de expunerea decoratiunilor tale preferate pe partea de sus?

Detalii pentru stabilitate: Piciorusele reglabile mentin dulapul stabil pe podelele neuniforme, rotile previn rasturnarea cand sertarul este complet deschis, iar accesoriul de prindere fixeaza dulapul de perete - toate pentru stabilitate.

Usor de instalat: Cu instructiuni usor de urmarit si piese numerotate, vei avea acest cabinet cu roti instalat inainte sa iti dai seama unde sa-l plasezi. Uneori, mentinerea lucrurilor simple este tot ce ai nevoie pentru a finaliza sarcina.

Ce primesti: Un dulap industrial cu roti realizat din cadru metalic și panouri din PAL melaminat, o asamblare usoara si mult spatiu pentru depozitare care cu siguranta iti va satisface dorinta pentru o solutie eleganta si durabila.

Material: PAL melaminat (finisaj maro rustic), metal (finisaj negru)

Dimensiune: 41 x 40,2 x 107,9 cm

Inaltimea primului raft: 33 cm

Dimensiune sertar: 32,6 x 33,8 x 28,3 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 50 kg

Pachetul contine: 

- 1x corp mobil

- accesorii de asamblare

- instructiuni


Dimensiune pachet: 113 x 46.5 x 11.5 cm

Details
SKU
OFC045B01
Categories
Weight
23 kg
Brand
Conditie
Nou
Nr sertare
2
Nr rafturi
1
Culoare
Maro, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Corp mobil pentru birou / rollbox cu 2 sertare, 41 x 40,2 x 107,9 cm, PAL melaminat, maro rustic / negru, Vasagle - game variate de modele si culori!