Birou de Studiu in Forma L, 138 x 138 x 76 cm, PAL Melaminat / Metal, Grej / Negru, Vasagle

RON 688 00 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU LWD72MB
Estimare livrare 01 august – 12 august.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Birou de Studiu in Forma L, 138 x 138 x 76 cm, PAL Melaminat / Metal, Grej / Negru, Vasagle - Description

Raft detasabil: Raftul superior dintre doua rafturi de depozitare este detasabil. Il poti indeparta pentru a incapa unitatea ta de calculator sau il poti pastra pentru a depozita carti, fisiere sau obiecte utilizate frecvent, pentru acces usor.

Blat mare de lucru: Cu un blat de 138 x 138 cm, pe acest birou in forma de L incap 3 pana la 4 monitoare de calculator si iti ofera suficient spatiu de lucru pentru a munci si a studia, ajutandu-te sa ai totul la indemana.

Solid si durabil: Un cadru solid din metal, consolidat cu bare transversale inferioare, combinat cu un PAL de calitate, face din acest birou unul  robust si durabil, care suporta pana la 50 kg, oferindu-ti suport de durata pentru munca, studiu si recreere.

Colt taiat pentru a-ti organiza cablurile: Coltul din spate al acestui birou de birou in forma de L este taiat pentru a permite trecerea cablurilor, ajutandu-te sa gestionezi cablurile de la electronice si mentinand biroul ordonat si placut din punct de vedere vizual.

Picioare practice ajustabile: Picioarele ajustabile mentin biroul de calculator stabil chiar si pe podele inegale si protejeaza podeaua de zgarieturi. Fluxul gandurilor tale nu va mai fi intrerupt de miscari enervante!

Culoare: grej / negru

Material: PAL melaminat, metal

Dimensiune produs: 138 x 138 x 76 cm 

Greutate produs: 25 kg

Capacitate maxima de sustinere: 50 kg

Continut pachet:

1 x birou de studiu

1 x kit cu accesorii

instructiuni 



Dimensiune pachet: 148x58x13 cm

Details
SKU
LWD72MB
Categories
Weight
26.4 kg
Nr rafturi
2
Culoare
Grej, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Birou de Studiu in Forma L, 138 x 138 x 76 cm, PAL Melaminat / Metal, Grej / Negru, Vasagle - game variate de modele si culori!