Birou, 140 x 60 x 75 cm, PAL melaminat, grej, Vasagle

RON 369 00 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU LWD043B02
Estimare livrare 05 august – 14 august.
See other options
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Birou, 140 x 60 x 75 cm, PAL melaminat, grej, Vasagle - Description

Stilul industrial este in trend: Acest birou are o suprafata calda de culoare gri si un cadru simplu din metal negru, oferind conditiile ideale pentru o zona de lucru plina de idei bune, creativitate si stil.

Iata ca vine consolidarea: Barele de otel din partea inferioara si superioara a cadrului confera acestei mese un nivel de stabilitate deosebit de ridicat. Laptopul si dosarele - obiecte cu o greutate totala de pana la 50 kg nu reprezinta o povara prea mare pentru acest mobilier.

Cautati o zona de lucru mica?: Doriti sa integrati zona de lucru in dormitor, de exemplu? Nicio problema. Acest birou compact are doar 140 cm lungime si, prin urmare, se potriveste chiar si in spatii restranse.

Gata de lucru: Nimic nu este mai enervant decat sa uitati o idee buna in timpul unei asamblari complicate. Acest birou poate fi asamblat intr-un timp scurt datorita pieselor etichetate si instructiunilor clare, astfel incat sa puteti nota imediat ideile.

Ce veti primi: Un birou simplu care se potriveste chiar si in birouri mici! Psst, acest produs face parte din colectia noastra clasica ALINRU!

Dimensiune produs: 140x60x75 cm


Dimensiune pachet: 149x67.5x7 cm


Details
SKU
LWD043B02
Categories
Weight
16.4 kg
Brand
Culoare
Grej, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Birou, 140 x 60 x 75 cm, PAL melaminat, grej, Vasagle - game variate de modele si culori!