Baza Lavoar cu 2 Rafturi, MDF, Alb, Vasagle BBC05WT

RON 333 00 (VAT included) RON 354 00
livrare gratuita
Product code - SKU BBC05WT
Estimare livrare 29 august – 09 septembrie.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Baza Lavoar cu 2 Rafturi, MDF, Alb, Vasagle BBC05WT - Description

Luminozitate: Aceasta unitate de toaleta alba aduce un efect suplimentar de curatenie si puritate in baia ta. Usile elegante cu jaluzele emana usurinta si delicatete pentru o atmosfera de relaxare 100%.

Construit pentru rezistenta: Realizat din lemn de inalta calitate de clasa E1, acest dulap durabil are un finisaj lacuit si o suprafata neteda usor de curatat pentru o baie stralucitoare de durata.

Loc nou de ascundere: Acest cabinet de depozitare de 60 x 30 x 60 cm gazduieste chiuveta si instalatia de canalizare datorita unei deschideri in forma de U de 20 x 15 cm. Amplasarea acestui dulap in baia ta inseamna explorarea unui spatiu anterior neocupat sub chiuveta.

Ce sa pui la loc? Acest obiect de mobilier de baie adaposteste chiuveta ta, dar nu numai atat! In spatele usilor se afla un raft mare ce poate fi reglat la 3 inaltimi diferite pentru a depozita prosoape, sampoane si produse de ingrijire a pielii.

Asamblare simplificata: Acest cabinet de baie vine cu instructiuni usor de inteles, ilustrate si piese numerotate pentru a elimina bataile de cap!


Dimensiune pachet: 69.5x36.5x16.5 cm

Details
SKU
BBC05WT
Weight
10.5 kg
Brand
Conditie
Nou
Numar bucati/set
2 piese
Culoare
Alb
Material
MDF
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Baza Lavoar cu 2 Rafturi, MDF, Alb, Vasagle BBC05WT - game variate de modele si culori!