Bancheta cu spatiu pentru depozitare si 2 rafturi, PAL melaminat / piele ecologica, alb, Vasagle

RON 300 00 (VAT included) RON 358 00
livrare gratuita
Product code - SKU LHS20WT
In stock
Estimare livrare 15 iulie – 17 iulie.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Bancheta cu spatiu pentru depozitare si 2 rafturi, PAL melaminat / piele ecologica, alb, Vasagle - Description

Bancheta pentru incaltaminte din PAL melaminat (clasa E1) poate suporta o greutate de pana la 150 kg. Perna este umpluta cu spuma si acoperita cu piele ecologica, facand-o rezistenta la apa si usor de curatat.

Intr-o eleganta nuanta alb mat; orificiile pentru suruburi nu sunt vizibile din exterior, oferind astfel un aspect frumos; exista un decupaj sub sezut pentru a putea deschide capacul cu usurinta; piciorusele glisante permit o pozitionare sigura si protejeaza podeaua de apa si umiditate.

Cele doua rafturi pot stoca pantofi, iar sub capac exista si un compartiment de depozitare, unde poti pastra obiecte utile, cum ar fi ustensile pentru curatarea pantofilor, manusi si alte obiecte mici.

Instrucțiunile sunt simple si usor de inteles: Piesele individuale sunt marcate cu litere, astfel incat sa nu existe confuzii. Toate gaurile necesare sunt deja realizate (inclusiv gaurile pentru balamalele de conectare a capacului). Asamblarea este, prin urmare, foarte simpla.

Dimensiuni: 60 x 44 x 30 cm, o aditie frumoasa la clasicul dulap pentru hol, dar poate fi folosita si ca raft lateral sau suport pentru picioare, plasata langa canapea sau in fata patului pentru a depozita telefoane mobile, telecomenzi etc. Se potriveste perfect cu alte piese de mobilier din punct de vedere al culorii si design-ului.

Culoare: alb

Materials: PAL melaminat, spuma, piele ecologica, plastic 

Dimensiune produs: 60 x 30 x 44 cm 

Pachetul contine: 

1x bancheta

1x kit de montare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 73 x 47.5 x 17 cm

Details
SKU
LHS20WT
Weight
22.4 kg
Brand
Nr rafturi
2
Culoare
Alb
Material
PAL melaminat, Piele Ecologica, Plastic, Spuma
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Bancheta cu spatiu pentru depozitare si 2 rafturi, PAL melaminat / piele ecologica, alb, Vasagle - game variate de modele si culori!