Bancheta cu spatiu depozitare, 76 x 38 x 40 cm, textil / MDF, gri, Songmics

songmics
RON 265 00 (VAT included) RON 288 00
shipping cost is not included
songmics
Product code - SKU LSF16GYX
Estimare livrare 01 august – 12 august.
See other options
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Bancheta cu spatiu depozitare, 76 x 38 x 40 cm, textil / MDF, gri, Songmics - Description

Stil nou, tendinta noua: O valiza pentru a depozita lenjerii de pat ? Un bancheta la capatul patului? Acestea sunt doar varful aisbergului cand vine vorba de caracteristicile acestei bancheta. Suprafata capitonata si stilul Chesterfield arata elegant si atemporal. Picioarele din lemn impiedica contactul direct al banchetei cu podeaua - un aspect curat!

Un plus confortabil pentru canapeaua ta: Desi, de obicei, nu vei sta pe aceasta bancheta la fel de mult timp ca pe canapea, vrem sa ne asiguram ca te simti confortabil in fiecare minut - de aceea am utilizat o spuma cu o grosime de 5 cm in loc de grosimea conventionala de 2,5 cm.

Un tip diferit de depozitare: De obicei, cu siguranta depozitezi hainele, lenjeria de pat, cutiile etc. intr-un dulap mare in dormitor. Dar daca acesta este pe cale sa devina plin, atunci aceasta bancheta, care ofera spatiu suplimentar pentru depozitare (65 L), este alegerea potrivita.

Suport stabil: Ti s-a intamplat vreodata ca o bancheta sa cedeze sub greutate? Asta nu ti se va intampla cu aceasta bancheta! Este compusa dintr-un cadru de calitate facut din lemn, astfel incat chiar si 2 persoane pot sta pe banca (suporta o greutate de pana la 300 kg).

Ce primesti: O bancheta eleganta cu spatiu suplimentar de depozitare. Nu numai ca te va ajuta sa scapi de dezordinea din hol, sufragerie sau dormitor, dar va adauga si o nota decorativa in casa ta.

Material: textil (imitate tesatura in), MDF, spuma, lemn

Dimensiune: 76 x 38 x 40 cm

Capacitatea de sustinere: 300 kg

Pachetul contine: 

1x bancheta 


Dimensiune pachet: 79.5 x 39.5 x 13 cm

Details
SKU
LSF16GYX
Weight
7.3 kg
Brand
Culoare
Gri
Material
Lemn, MDF, Spuma, Textil
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Bancheta cu spatiu depozitare, 76 x 38 x 40 cm, textil / MDF, gri, Songmics - game variate de modele si culori!