Suport Haine cu Spatiu Pantofi si Bara Extensibila, PAL Melaminat, Maro / Negru, Vasagle, RGR110B01

480 00 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU RGR110B01
Estimare livrare 28 august – 06 septembrie.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Suport Haine cu Spatiu Pantofi si Bara Extensibila, PAL Melaminat, Maro / Negru, Vasagle, RGR110B01 - Descriere

Lasa hainele sa fie in prim-plan: Daca hainele tale trebuie sa ramana in afara unui dulap micut, de ce sa nu le expui cu acest suport de haine elegant? Tonalitatea calda de maro si berele negre scot in evidenta frumusetea hainelor tale, emanand un farmec urban si industrial.

De la stanga la dreapta, de sus in jos: Cu o bara de agatat ajustabila care se extinde pe ambele parti, rochiile tale lungi se potrivesc cu usurinta; raftul de jos este locul perfect pentru genti si pantofi - un refugiu pentru toate acestea!

Pastreaza-te cool sub greutatea mare: Nu mai ai de-a face cu suporturi slabe care se indoiesc sub greutatea hainelor! Acest suport de haine, fabricat din metal robust si PAL durabil, este suficient de puternic pentru a suporta pana la 27 kg pe bara de agatat.

Mobil?: Fantastic! Cand alegi o rochie frumoasa pentru o zi importanta, poti rula acest suport de haine langa oglinda sau in alte camere. Se misca usor pe cele 4 roti sau ramane in pozitie cu ajutorul celor 2 frane. Nu te grabi, ai timp!

Asamblare?: Fara batai de cap! Asamblarea acestui suport de haine este mai usoara decat alegerea unei rochii de seara sau a unui costum! Cu piese numerotate si instructiuni clare, va fi montat fara nicio problema!

Dimensiune: (110-168)x40x160 cm

Capacitatea de sustinere pe barele extensibile: 9 kg

Capacitatea de sustinere a raftului: 81 kg

Pachetul contine

1x suport haine

1x instructiuni

1x kit de montare


Dimensiune pachet: 116x47.5x12.5 cm

Detalii
SKU
RGR110B01
Greutate
14.3 kg
Brand
Conditie
Nou
Culoare
Maro, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Suport Haine cu Spatiu Pantofi si Bara Extensibila, PAL Melaminat, Maro / Negru, Vasagle, RGR110B01 - game variate de modele si culori!