Set fotoliu si masa de cafea, Vince + Arti, Eltap

3.210 00 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU VinA_1
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Set fotoliu si masa de cafea, Vince + Arti, Eltap - Descriere

Vince și Arti este un set excelent care, combinat cu canapeaua potrivită, poate deveni inima oricărei camere de zi.

Cu siguranță, acesta este un set perfect care nu lipsește de nimic și, cu prezența sa, poate face o adevărată revoluție vizuală și de aranjament.

Merită menționată și funcționalitatea semnificativă a lui Vince - o masă în stil industrial cu dimensiunile de 100 x 60 x 46 cm. Prin aceasta ne referim la construcția sa simplă, finisajul solid și, mai presus de toate, asamblarea ușoară.

Printre caracteristicile distincte ale mesei Vince se numără un blat sub formă de placaj cu o grosime de 18 mm, precum și un raft metalic suplimentar, care se află sub acesta. Arti, pe de altă parte - care este un fotoliu cu dimensiunile de 80 x 85 x 90,5 cm - se caracterizează prin eleganța designerului sub forma unui capitonaj elegant pe spătar, precum și un spătar tapițat, picioare înalte de lemn, o pernă și un spătar conturat.

Combinația dintre Vince și Arti este o combinație unică care funcționează minunat împreună. Dacă sunteți curiosi să aflați ce mai are de oferit acest set - vă invităm să vă interesați atât de modelul Arti, cât și de masa Vince. Cu siguranță va fi o alegere pentru mulți ani.

Detalii
SKU
VinA_1
Stil
Modern
Material umplutura
Spuma HR
Tara de Origine
Polonia
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set fotoliu si masa de cafea, Vince + Arti, Eltap - game variate de modele si culori!