Set 2 scaune de bar rotative, Ø 57 x h101 cm, metal / piele ecologica, caramel / negru, Vasagle

780 00 RON (TVA inclus) 820 00 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU LBC889K01
Estimare livrare 09 august – 20 august.
Vezi alte optiuni
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Set 2 scaune de bar rotative, Ø 57 x h101 cm, metal / piele ecologica, caramel / negru, Vasagle - Descriere

Îmbunătățește-ți spațiul: Scaunele noastre de bar din colecția VASAGLE EKHO sunt un amestec atrăgător de piele ecologică, cusături fine și picioare conice care onorează lucrul manual și îți ridică locuința la un nou nivel.

Confort de fiecare dată când te așezi: Mângâie suprafața netedă și afundă-te în spuma modelată de 8 cm grosime, cu densitatea 58D. Aceste scaune de bar oferă o experiență de ședere confortabilă care va rezista testului timpului.

Stabile și prietenoase cu podeaua: Picioarele metalice orientate în exterior, care formează o bază solidă, împreună cu capetele universale reglabile, nu doar că oferă acestor scaune o stabilitate ridicată pe podelele neuniforme, dar și protejează podeaua de zgârieturi.

Scaun rotativ, interacțiune liberă: Scaunele de bar se rotesc liber la 360º pentru a intra în contact cu toată lumea din jur. Astfel, fiecare eveniment social – fie în bucătărie, barul de acasă sau camera de divertisment – devine un succes!

Îngrijire ușoară, grație de durată: S-a vărsat ceva? Nicio problemă! Pielea ecologică impermeabilă face curățarea o joacă de copii. Împreună cu picioarele din metal mat rezistente la zgârieturi, scaunele noastre își păstrează farmecul de înaltă calitate pentru mult timp.


Material picioare: metal

Material tapiterie: piele ecologica

Material umplutura: spuma

Material baza: placaj

Diametru: Ø 57 cm

Inaltime: 101 cm

Greutate: 14,2 kg


Detalii
SKU
LBC889K01
Brand
Conditie
Nou
Diametru
∅ 57 cm
Inaltime
101 cm
Nr. piese
2 Piese
Culoare
Caramel, Negru
Material
Metal, Piele Ecologica, Placaj, Spuma
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set 2 scaune de bar rotative, Ø 57 x h101 cm, metal / piele ecologica, caramel / negru, Vasagle - game variate de modele si culori!