Patut pentru caini, 100 cm, plus, gri inchis, Feandrea

210 00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PGW042G02
Estimare livrare 01 august – 12 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Patut pentru caini, 100 cm, plus, gri inchis, Feandrea - Descriere

Pluș lung, pufos și durabil: Plușul are o lungime de 4 cm și creează un pat moale și pufos pentru câinele dvs.. În plus, plușul nu se desprinde atât de ușor — chiar și cu cățeii care mesteca.

Umplutură moale, somn odihnitor: Această pernă pufosă pentru câine, cu o grosime de 20 cm, este umplută până la margine cu o umplutura din polipropilena moale, dar fermă, și oferă confort durabil pentru un somn bun și odihnitor.

Ușor de curățat: Cu fermoarul de pe partea de jos al acestui patut pentru câini în formă de gogoașă, puteți îndepărta perna din mijloc pentru a curăța restul și pentru a scăpa de murdărie și mirosuri - mai puțină muncă pentru dvs. și mai multă igienă pentru animalul dvs. de companie.

Fără alunecare, fără griji: Punctele antialunecare de sub patut asigură o fixare fermă pe podea, astfel încât animalul dvs. să se simtă în siguranță când intră și iese - în special practic pentru câinii mai în vârstă și pentru cățeii energici.

Dimensiuni și sfaturi de utilizare: Acest patut pentru câini are dimensiunile de 100 x 20 cm (diametru x inaltime), ideal pentru câinii de talie medie și mare până la 30 kg - măsurați și cântăriți animalul dvs. în avans. Intindeti-l și scuturati-l înainte de utilizare pentru a atinge dimensiunea completă.

Material: plus

Material umplutura: polipropilena

Diametru: 100 cm

Inaltime: 20 cm


Detalii
SKU
PGW042G02
Greutate
2.7 kg
Brand
Forma
Rotund
Culoare
Gri inchis
Material
Plus, Polipropilena
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Patut pentru caini, 100 cm, plus, gri inchis, Feandrea - game variate de modele si culori!