Etajera de colt, 20 x 20 x 126 cm, PAL melaminat, stejar, Vasagle

145 00 RON (TVA inclus) 210 00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU LLS582Y57
Estimare livrare 23 iulie – 01 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Etajera de colt, 20 x 20 x 126 cm, PAL melaminat, stejar, Vasagle - Descriere

Invită farmecul boho: Această etajeră de colț emană grație boho, cu o nuanță de stejar care rezonează cu elementele naturale, iar partile din ratan sintetic adaugă un strat de textură. Este perfectă pentru a îmbunătăți un spațiu modern sau pentru a îmbogăți un decor boho.

Construită pentru a dura: PAL-ul melaminat de calitate combinat cu partile din ratan creează o etajeră de colț robustă care poate rezista testului timpului. Suportă până la 15 kg, așa că poți să expui cărțile, plantele și ramele foto pe ea fără probleme!

Transformare a spațiilor mici: Transformă spațiile mici într-un refugiu chic și organizat cu această etajeră de colț cu 5 rafturi. Dimensiunile sale de 20 x 20 x 126 cm ocupă puțin spațiu, dar oferă mult spațiu de expunere. În plus, nu ocupă deloc spațiu valoros pe podea.

Versatilitate completă: Această etajeră de colț, cu designul său unic în zigzag, transformă colțurile neutilizate în zone de expunere. Utilizează fiecare centimetru, fie că expune decorațiuni în living și dormitor, fie că depozitează cărți și plante în birou.

Curățare și asamblare ușoare: Plăcile furniruite și ratanul sintetic fac curățarea foarte ușoară, asigurând că etajera ta de perete arată mereu impecabil. Procesul de asamblare este fără efort, cu părți clar marcate și instrucțiuni ilustrate furnizate.

Materiale: PAL melaminat / ratan sintetic (PVC)

Dimensiuni: 20 x 20 x 126 cm

Greutate: 3,2 kg

Pachetul contine:

- 1x etajera de colt

- accesorii de asamblare

- instructiuni

Detalii
SKU
LLS582Y57
Brand
Latime
20 cm
Inaltime
126 cm
Lungime
20 cm
Culoare
Stejar
Material
PAL melaminat, PVC
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Etajera de colt, 20 x 20 x 126 cm, PAL melaminat, stejar, Vasagle - game variate de modele si culori!