Etajera cu 4 rafturi, 83 x 30 x 176 cm, metal, negru, Songmics

songmics
325 00 RON (TVA inclus) 387 00 RON
songmics
livrare gratuita
Cod produs - SKU BTS023B01
Estimare livrare 23 iulie – 01 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Etajera cu 4 rafturi, 83 x 30 x 176 cm, metal, negru, Songmics - Descriere

Spațiu maximizat cu 4 rafturi: Fiind conceputa pentru a utiliza zona nefolosită de deasupra toaletei sau a mașinii de spălat, aceasta etajera spațioasa cu 4 rafturi oferă suficient spațiu pentru produsele tale de baie, contribuind la o baie liniștită și ordonată.

Suport de hârtie igienică și cârlige incluse: Aceasta etajera vine cu un suport pentru hârtie igienică și 4 cârlige convenabile, oferind un loc desemnat pentru obiectele mai mici si sporind funcționalitatea spațiului tău de baie.

Înălțimi adaptabile ale rafturilor: Dispunând de 4 rafturi ajustabile, aceasta etajera pentru baie este perfecta pentru depozitarea obiectelor de diverse înălțimi, de la sticle de șampon la prosoape, răspunzând nevoilor tale unice de depozitare.

Compatibilitate universală pentru diverse tipuri de toalete: Raftul ajustabil de jos al acestei etajere pentru baie asigură potrivirea cu capacul toaletei, în timp ce barele ajustabile de jos se potrivesc cu diverse modele de toalete.

Stabilitate de neclintit: Aceasta etajera metalica este proiectata cu o bază mare pentru o stabilitate sporită, împreună cu picioare ajustabile pentru a asigura un echilibru perfect. Spune adio balansării și bucură-te de o soluție de depozitare stabilă!

Asamblare fără efort: Asamblarea acestei etajere este o joacă de copii. Nu ai nevoie de șuruburi sau chei. Pur și simplu îmbină piesele etichetate clar conform instrucțiunilor și soluția ta de depozitare este gata de utilizare.


Material: metal

Dimensiuni: 83 x 30 x 176 cm

Greutate: 6,6 kg

Capacitatea maxima de sustinere a unui raft: 11,3 kg

Pachetul contine: 

 1x etajera

 accesorii de asamblare

 1x accesoriu de fixare 

 instructiuni

Detalii
SKU
BTS023B01
Brand
Nr rafturi
4
Latime
30 cm
Inaltime
176 cm
Lungime
83 cm
Culoare
Negru
Material
Metal
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Etajera cu 4 rafturi, 83 x 30 x 176 cm, metal, negru, Songmics - game variate de modele si culori!