Dulap baie cu 5 rafturi, MDF, alb, Vasagle, BBC846P31

290 00 RON (TVA inclus) 338 00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU BBC846P31
Estimare livrare 01 august – 12 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Dulap baie cu 5 rafturi, MDF, alb, Vasagle, BBC846P31 - Descriere

Pentru spatii mici: Cu o dimensiune compacta (20 x 18 x 76,7 cm), acest dulap de baie este potrivit pentru baiile mici si usor de mutat. Datorita liniilor sale curate si culorii albe stralucitoare, acesta ofera nu doar spatiu de depozitare, ci adauga si stil in baia ta.

5 rafturi: Un dulap de baza cu un raft reglabil ce poate tine 3 role de hartie igienica sau alte produse de toaleta, un sertar pentru obiecte mici, un suport pentru rolele de hartie igienica si un compartiment superior pentru plante in ghivece.

Suport detasabil pentru rolele de hartie igienica: Suportul pentru rola de hartie poate fi asamblat si dezasamblat cu o singura mana, astfel incat sa poti introduce cu usurinta o rola noua de hartie. Rola poate fi, de asemenea, indepartata pentru a depozita servetele sau hartie igienica fara miez.

Compartiment deschis practic in partea de sus: Compartimentul superior al acestui dulap de baie subtire este potrivit pentru a-ti depozita telefonul astfel incat sa nu ajunga pe podea umeda sau in toaleta.

Stabil si durabil: Placa de fibra de densitate medie (MDF) de inalta calitate este solida, picioarele rezistente la apa previn alunecarea pe podele umede, iar protectia impotriva inclinarii ofera stabilitate suplimentara - un dulap de baie solid in care poti avea incredere!

Pachetul contine: 

1x dulap baie

1x kit de montare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 44x28.5x19 cm

Detalii
SKU
BBC846P31
Greutate
6.19 kg
Brand
Numar sertare/rafturi
5
Culoare
Alb
Material
MDF
Tara de Origine
Turcia
Taguri
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Dulap baie cu 5 rafturi, MDF, alb, Vasagle, BBC846P31 - game variate de modele si culori!