Corp mobil pentru birou / rollbox, 42 x 40 x 70 cm, PAL melaminat / metal, negru / maro, Vasagle

420 00 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU OFC040B01
Estimare livrare 06 august – 15 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Corp mobil pentru birou / rollbox, 42 x 40 x 70 cm, PAL melaminat / metal, negru / maro, Vasagle - Descriere

Rasfata-ti biroul, rasfata-te pe tine insuti: Pentru a elibera biroul de gramezi de hartii si pe tine de stresul dezordonat, VASAGLE iti oferă stil si utilitate: acest corp mobil de birou care emana un farmec rustic fermecator si te ajuta sa spui "adio" haosului de pe birou.

Totul sub control: Munca de birou presupune de obicei gestionarea unor stive de fisiere de dimensiuni A4 sau letter. De aceea, acest dulap pentru fisiere are 2 sertare spatioase cu sine pentru a te ajuta sa pastrezi toate acele fisiere sub control ordonat.

Pentru un obicei suplimentar: Umple-l, muta-l, blocheaza-l in loc. Cu 5 roti de calitate, dintre care 2 au frane pentru a-l tine in loc si 1 roata centrala pentru a preveni rasturnarea, acest dulap mobil se poate adapta frumos la diferite situatii, la fel ca un angajat bun.

Fa-ti munca usoara: Munca poate fi uneori obositoare, dar asamblarea dulapului pentru fisiere nu va fi. In plus fata de partile numerotate, exista instructiuni detaliate care te vor ajuta sa-l asamblezi rapid si usor, lasandu-ti mai mult timp pentru rapoarte si intalniri online.

Ce primesti: Un dulap mobil cu 2 sertare mari si accente rustice calde pentru a-ti eficientiza documentele si a imbunatati aspectul biroului de acasa. Te ajuta sa incepi sa-ti organizezi spatiul de lucru intr-un mod mai bun!

Material: PAL melaminat (finisaj maro rustic), metal (finisaj negru)

Dimensiune: 42 x 40 x 70 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 30 kg

Pachetul contine:

- 1x corp mobil

- accesorii de asamblare

- instructiuni


Dimensiune pachet: 73 x 48.5 x 14.5 cm

Detalii
SKU
OFC040B01
Categorii
Greutate
19 kg
Brand
Conditie
Nou
Nr sertare
2
Culoare
Maro, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Corp mobil pentru birou / rollbox, 42 x 40 x 70 cm, PAL melaminat / metal, negru / maro, Vasagle - game variate de modele si culori!