Copertina laterala pentru gradina / terasa, 200 x 400 cm, metal / poliester, bej, Songmics

songmics
988 00 RON (TVA inclus)
songmics
livrare gratuita
Cod produs - SKU GSA204E01
Estimare livrare 25 iulie – 05 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Copertina laterala pentru gradina / terasa, 200 x 400 cm, metal / poliester, bej, Songmics - Descriere

Copertina de terasa pentru protectie: Aceasta copertina laterala va protejeaza de privirile indiscrete ale vecinilor. Astfel, va puteti bucura de micul dejun pe terasa dumneavoastra. In plus, modul de blocare pentru copii de pe maner face aceasta copertina si mai fiabila.

Calitatea este prioritara: Caseta premium a copertinei si stalpul lateral din aluminiu ofera copertinei o sustinere solida. Materialul din poliester cu o densitate de 280 g/m² straluceste cand protejeaza intimitatea dumneavoastra.

Protectie solara flexibila: Atunci cand nu este in uz, puteti pur si simplu sa faceti copertina sa dispara in caseta. Acest lucru protejeaza copertina de razele solare, praf, ploaie si zapada, astfel incat durata de viata este prelungita.

Usor de instalat: Pur si simplu fixati suporturile pe peretele dumneavoastra si atasati caseta cu copertina. Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa fixati stalpul lateral in podea, si gata.

Ce primiti: O copertina laterala de 200 x 400 cm de la Songmics, cu care puteti proteja balconul sau terasa, precum si instructiuni detaliate care fac instalarea rapida si usoara.

Material: metal (aluminiu), poliester acoperit cu poliuretan impermeabil

Dimensiune: 200 x 400 cm

Pachetul contine:

1x copertina

accesorii de asamblare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 212 x 20 x 11 cm

Detalii
SKU
GSA204E01
Greutate
12.45 kg
Brand
Culoare
Bej
Material
Metal, Poliester
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Copertina laterala pentru gradina / terasa, 200 x 400 cm, metal / poliester, bej, Songmics - game variate de modele si culori!