Birou in forma L cu spatiu de incarcare si iluminare LED, 150 x 120 x 76 cm, PAL melaminat / metal, negru, Vasagle

845 00 RON (TVA inclus) 912 00 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU LWD095B01
Estimare livrare 25 iulie – 05 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Birou in forma L cu spatiu de incarcare si iluminare LED, 150 x 120 x 76 cm, PAL melaminat / metal, negru, Vasagle - Descriere

Flexibilitate și utilizare multiplă: Acest birou în formă de L are un design reversibil, ceea ce îți permite să instalezi sertarele fie pe partea stângă, fie pe cea dreaptă, făcându-l perfect pentru un birou de scris, studiu sau gaming.

Ambianță personalizabilă: Dotat cu iluminare LED încorporată, acest birou de colț oferă 20 de culori, 6 moduri de clipire, 5 nivele de luminozitate și 5 viteze de clipire, permițându-ți să personalizezi ușor ambianța camerei tale.

Crescându-ți productivitatea: 4 prize AC și 2 porturi USB încarcă ușor telefoanele, calculatoarele, etc. Prin ridicarea ecranului la nivelul ochilor, suportul pentru monitor promovează o postură corectă și reduce tensiunea cervicala.

Spațios și robust: 2 sertare și un raft asigură organizarea eficientă a spațiului de lucru. Fiind realizat cu un cadru din metal și traverse întărite, acesta suportă până la 50 kg pe blat și 20 kg pe suportul pentru monitor.

Stabilitate imbunătățită, asamblare ușoară: Piciorușele ajustabile asigură stabilitatea biroului în formă de L cu prize și previn vibrațiile nedorite. Structura simplă, piesele numerotate și instrucțiunile clare fac asamblarea ușoară.


Materiale polite / cadru: PAL melaminat / metal

Material sertar: textil (tesatura netesuta / policoton)

Dimensiuni: 150 x 120 x 76 cm

Greutate: 27 kg

Pachetul contine:

 1x birou

 accesorii de asamblare

 instructiuni

Detalii
SKU
LWD095B01
Categorii
Brand
Nr sertare
2
Nr rafturi
3
Latime
120 cm
Inaltime
76 cm
Lungime
150 cm
Culoare
Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Birou in forma L cu spatiu de incarcare si iluminare LED, 150 x 120 x 76 cm, PAL melaminat / metal, negru, Vasagle - game variate de modele si culori!