Biblioteca Living cu 7 Rafturi, PAL Melaminat, Maro, Vasagle, LBC27BX

290 00 RON (TVA inclus) 317 00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU LBC27BX
Estimare livrare 23 iulie – 01 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Biblioteca Living cu 7 Rafturi, PAL Melaminat, Maro, Vasagle, LBC27BX - Descriere

De la carti la muzica la filme: De la Charles Dickens la Mozart la David Lean, biblioteca are 7 compartimente deschise pentru tine sa le umpli cu carti, CD-uri si DVD-uri, permitandu-ti sa explorezi diferite locuri si perioade fara sa parasesti apartamentul tau.

Design rational: Cu 3 compartimente mari si 4 mici, inaltimile diferite iti permit sa organizezi si sa expui obiectele tale preferate; chiar si unele plante dragute si decoratiuni selecte isi pot gasi locul perfect langa tine.

Tine lucrurile stabile si in siguranta: Sunt atat de multe carti minunate pe care vrei sa le iei acasa! Aceasta biblioteca le va sustine cu o capacitate de incarcare de 10 kg per compartiment; un kit inclus de prindere in forma de L asigura utilizare sigura.

Nicio teama de asamblare: Nu trebuie sa fii expert pentru a asambla aceasta biblioteca cu 7 compartimente deschise, instructiunile clare si piesele numerotate iti permit sa o asamblezi inainte sa-ti dai seama.

Ce primesti: O biblioteca rustica de culoare maro cu dimensiunile de 50 x 24 x 106 cm, cu 7 compartimente deschise si un kit de prindere pentru o stabilitate mai mare, care poate fi folosit vertical ca biblioteca sau orizontal ca suport pentru televizor.


Dimensiune pachet: 117x32.5x13.5 cm

Detalii
SKU
LBC27BX
Greutate
15.6 kg
Brand
Numar sertare/rafturi
7
Culoare
Maro
Material
PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Biblioteca Living cu 7 Rafturi, PAL Melaminat, Maro, Vasagle, LBC27BX - game variate de modele si culori!