Biblioteca Living cu 6 Rafturi, PAL Melaminat, Grej, Vasagle, LBC061M01

347 00 RON (TVA inclus) 395 00 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU LBC061M01
Estimare livrare 23 iulie – 01 august.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Biblioteca Living cu 6 Rafturi, PAL Melaminat, Grej, Vasagle, LBC061M01 - Descriere

Spatios, practic, decorativ: Indiferent daca ai nevoie de spatiu pentru depozitarea jucariilor, organizarea cartilor sau expunerea obiectelor mici, raftul nostru de depozitare cu 6 niveluri este exact piesa de mobilier de care ai nevoie.

Mai sigur: Alte dulapuri de birou si rafturi de depozitare care stau in picioare au tendinta de a se inclina si de a se clatina, dar aceasta biblioteca are 2 dispozitive de prindere pentru a o mentine in siguranta in loc.

Finisaj profesional: Toate marginile au fost finisate cu atentie si fiecare unitate vine cu capace care ascund componentele de suruburi, astfel incat sa obtii o unitate de depozitare independenta care este sigura, fara griji si eleganta.

Durabila de-a lungul anilor: Raftul nostru stationar de biblioteca masoara 70 x 24 x 190.5 cm (L x l x i); fiecare raft poate suporta o capacitate de incarcare de 10 kg.

Ce primesti: Un raft cu 6 niveluri pentru o nota moderna in casa ta, piese etichetate si instructiuni usor de urmarit care faciliteaza procesul de asamblare. Este ideal pentru sufrageria ta, birou, dormitor sau bucatarie.


Dimensiune pachet: 81x33x25.5 cm

Detalii
SKU
LBC061M01
Greutate
23.6 kg
Brand
Numar sertare/rafturi
6
Culoare
Grej
Material
PAL
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Biblioteca Living cu 6 Rafturi, PAL Melaminat, Grej, Vasagle, LBC061M01 - game variate de modele si culori!